Furious Hakim Ziyech posílá zprávy Toddu Boehlymu, aby schválil přesun do PSG

Zuřivý Hakim Ziyech údajně poslal v úterý pozdě večer zoufalé textové zprávy majiteli Chelsea Toddu Boehlymu, aby schválil jeho přestup na hostování do Paris Saint-Germain – ale zůstal frustrovaný. Očekávalo se, že Ziyech dokončí odchod z Chelsea v den uzávěrky přestupů poté, co v této sezóně zahájil pouhé čtyři zápasy Premier League. Přesun Maročana do francouzského hlavního města ztroskotal v posledních okamžicích okna, protože Blues včas neodeslali příslušné papíry a obvinili z „nepředvídaného technického problému“. Navzdory pokusu PSG podat odvolání k LFP se francouzský fotbalový řídící orgán ve středu ráno rozhodl proti schválení navrhované smlouvy o úvěru.

Papírování se podle časové osy Sky Sports mohlo zpozdit jen o několik minut, ale LFP řekl, že pravidla jsou pravidla a žijeme ve společnosti pravidel, takže se [ZABAVEJTE]. V podstatě. Ziyech si v této sezóně v Chelsea v fotbalové dresy jen těžko našel herní čas, protože jeho start v remíze 0:0 s Liverpoolem byl teprve jeho desátý zápas v Premier League. Všechny strany o dokončení tahu byly tak sebevědomé, že Ziyech strávil celý den ve francouzském hlavním městě, aby uzavřel dohodu. Rozšířené zprávy ve Francii tvrdí, že Blues TŘIkrát poslali PSG nesprávné dokumenty, čímž dohodu zdrželi.

O Ziyechovi se říká, že je „žhavý“ se svým současným klubem a jejich vztah je nyní na skalách, říká Sky Sports. „Ziyech nemůže uvěřit, že jeho přestup do PSG nevyšel,“ tvrdí reportér Sky Sports Kaveh Solhekol (přes Football Daily). Nemůže jít do PSG a nyní je v Chelsea excesem. Je zřejmé, že ho přivítají zpět v modrém Chelsea dres, i když to může být zpočátku nepříjemné. Nicméně, Ziyech mohl najít svůj herní čas ještě více omezený, když Blues podepsali Mykhaylo Mudryk, Joao Felix a Noni Madueke během přestupového období, kdy každý soupeřil o své místo v týmu.


Ansichten 204
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen