Great Pelé posílá do nemocnice zprávu, aby inspiroval brazilský národní tým ve hře mistrovství světa

Brazilský fotbalový velikán Pelé bude v pondělí z nemocnice fandit národnímu týmu své země v zápase mistrovství světa proti Jižní Koreji. Legenda má na Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022 mnoho vzpomínek. Pele (82) v příspěvku na Instagramu uvedl, že si přeje inspirovat brazilské hráče sdílením snímku pořízeného na mistrovství světa ve Švédsku v roce 1958. Chybné zprávy o tom, že byl přesunut do péče na konci života, nakrátko šokovaly mistrovství světa minulý víkend. Když Brazílie křižovala kolem Jižní Koreje a snažila se získat postup do čtvrtfinále, fanoušci měli na tým jednoduchý požadavek: Vyhrát mistrovství světa pro Pelého. Očekává se, že to letos udělají v jiném Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022.

Zápas začal a skončil poctou Pelému. Tisíce fanoušků před začátkem zpívaly ‚O Rei, O Rei‘, jak se mu s oblibou říká, a mávaly vlajkami s namalovaným obličejem. Před pondělním večerním zápasem na stadionu 974 si Pele vybavil vzpomínky na svůj debut na mistrovství světa v roce 1958. Doufá, že jeho krajané obléknou Fotbalové dresy Brazílie mistrovství světa ve fotbale 2022 a získají pocty. Trojnásobný vítěz Světového poháru napsal na Twitteru vedle fotografie tehdy 17letého Pelého. Brazílie vyhrála zápas 4:1 a připravila čtvrtfinálový zápas s Chorvatskem 9. prosince. "Budu sledovat zápas odtud v nemocnici a budu fandit každému z vás," řekl. .

Takže oni, brazilští hráči, trenéři a fanoušci, ho postavili do popředí a do středu, když hráli a povzbuzovali fotbal, který si on, jediný trojnásobný vítěz Světového poháru v tomto sportu, jistě užil z dálky. "Pro nás je králem Pele," řekla Arlem, fanynka v Fotbalové dresy Brazílie mistrovství světa ve fotbale 2022 z Ria de Janeira, a ukázala na pomyslnou korunu nad hlavou. Byla to noc, na stadionu 974, který měl být brzy rozebrán, kdy Brazílie znovu objevila svou identitu, znovu se seznámila s mýty a folklórem, které poslouchali jako dospělí, a ozdobila je svým vlastním provedením.


Ansichten 188
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen