Real Madrid potřebuje penaltový rozstřel, aby se dostal do finále španělského Superpoháru

Chelsea dokončila podpis útočníka Joaa Felixe na hostování z Atlética Madrid, oznámil klub ve středu. Tento 23letý hráč předtím hrál za Benficu ve své domovině, než v létě 2019 přestoupil do hlavního města Španělska, a to za rekordní honorář pro oba kluby. Nyní má na sobě modré Chelsea dres. Chelsea oficiálně oznámila podpis portugalského reprezentanta z Atlética Madrid, který zaplatil 9 milionů liber za krátkodobou půjčku. Dohoda údajně nezahrnuje opci na koupi na konci sezóny. Atlético Madrid také potvrdilo, že Félix podepsal prodloužení smlouvy do sezóny 2027.

Felix byl silně spojován s přestupem do rivalů z Premier League Arsenalu a Manchesteru United, ale je to Chelsea, kdo tento přestup učinil a snaží se obnovit to, co bylo doposud neuspokojivé tažení na Stamford Bridge. O přestupu na hostování do Chelsea Felix pro oficiální klubové stránky řekl: "Jsem velmi, velmi šťastný, že jsem tady, a jsem nadšený, že budu hrát na Stamford Bridge v novém fotbalové dresy." Útočník se tento měsíc stává čtvrtou posilou na Stamford Bridge po příchodech Benoita Badiashilea z AS Monaco, Andrey Santose z Vasco da Gama a Davida Datro Fofana z Molde.

Šikovný a stylový útočník Joao Felix je nejúčinnější, když se pohybuje plynule přes přední čáru a zapojuje se do hry. Chelsea čeká na odpověď Premier League, zda bude Felix včas registrován do čtvrtečního derby s Fulhamem. Byli vyřazeni z Ligového poháru a FA Cupu a aktuálně jsou na 10. místě v Premier League, 10 bodů za první čtyřkou. Felixův přestup do Atlética možná nevyšel tak, jak obě strany doufaly, ale je to hráč, který by měl být schopen pomoci s problémy Chelsea v poslední třetině, pokud narazí na zem v západním Londýně.


Ansichten 75
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen