Prezident Bayernu Mnichov trvá na tom, že Manuel Neuer nebude odvolán

Podle zprávy Bildu (paywalled) může Manuel Neuer unikat dopadům z jeho rozhovoru ještě chvíli. Jak je uvedeno v příběhu, který jsme viděli jen před několika dny, někteří pozorovatelé spekulují, že by Neuerovo kapitánství mohlo být zbaveno. Prezident Bayernu Mnichov Herbert Hainer se po několika kontroverzních rozhovorech připojil ke svým kolegům z klubových funkcionářů, aby porazil Neuera – ale trval na tom, že brankáře klub nevyhodí v fotbalové dresy. Spor se točí kolem rozhodnutí Bayernu propustit trenéra brankářů Toniho Tapaloviče 23. ledna kvůli tomu, co Salihamidzić řekl, že jsou "rozdíly ve způsobech a prostředcích spolupráce."

Tapalovič, bývalý trenér brankářů Bayernu Mnichov, byl zproštěn svých povinností v klubu 23. ledna a Neuer řekl The Athletic, jak ho jeho odvolání „extrémně tvrdě zasáhlo“. Bundesligový šampion vyhodil Tapaloviče, který prý snášel těžký vztah s hlavním trenérem Julianem Nagelsmannem. Komentáře tohoto otevřeného brankáře vedly k řadě legend Bayernu Mnichov, které ho kritizovaly, přičemž Oliver Kahn, generální ředitel, řekl, že o jeho komentářích budou mluvit s Neuerem. Bayern Mnichov však schůzku s klubovým kapitánem odloží až po prvním zápase proti Paris Saint-Germain v Lize mistrů příští týden.

Neuerovým plánem zůstává vrátit se na hřiště v příští sezóně jako #1, nepřemýšlí o odchodu nebo odchodu do důchodu. Prezident klubu Herbert Hainer však odmítl potvrdit, zda Neuer ztratí funkci kapitána, přičemž Thomas Muller v jeho nepřítomnosti momentálně působí jako kapitán s Bayern München dres. Bayern podepsal Yanna Sommera jako náhradu zraněného Neuera z Borussie Monchengladbach. Mezitím hlavní trenér Julian Nagelsmann od rozhovoru se svým klubovým kapitánem nemluvil a připustil, že by rozhovor neposkytl. Jeho klub jmenoval Michaela Rechnera novým trenérem brankářů po kontroverzním odvolání Tapaloviče.


Ansichten 129
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen