West Ham United spolupracuje s místním umělcem na speciálním designu dresu

West Ham United spolupracoval s místním umělcem na vytvoření speciálního designu dresu, který oslavuje dědictví a komunitu klubu. Klub, známý pro své ikonické bordó a modré fotbalové dresy, spolupracoval s umělcem Dizem na vytvoření jedinečného designu, který vzdává hold kořenům klubu ve východním Londýně.

Dres ze speciální edice má design ve stylu graffiti s klubovým znakem uprostřed trička. Bordó a modré pruhy jsou zvýrazněny cákancemi bílé, zatímco rukávy mají jemné bílé logo „WHU“. Na zadní straně fotbalové dresy je velkými bílými písmeny nápis „East London“, což svědčí o hlubokém spojení klubu s touto oblastí.

Spolupráce s Dize, známým místním umělcem, je součástí snahy West Ham United podporovat místní komunitu a podporovat kreativitu a inovace. Klub má dlouhou historii podpory umění a dříve spolupracoval s místními hudebníky, fotografy a módními návrháři.

Fanoušci rychle chválili dres ze speciální edice, mnozí komentovali jedinečný design a jeho spojení s kořeny klubu. Jeden fanoušek tweetoval: "Miluji nový West Ham United dres! Spolupráce s Dize je skvělý způsob, jak oslavit dědictví a komunitu klubu." Další fanoušek napsal: "Konečně speciální edice dresu, která skutečně něco znamená. Výborně West Ham United!"

Dres ze speciální edice je k dispozici ke koupi online a ve vybraných maloobchodních prodejnách. Část výtěžku z prodeje West Ham United dres půjde na podporu místních uměleckých a komunitních projektů ve východním Londýně.

Závěrem lze říci, že spolupráce West Ham United s místním umělcem Dize na designu speciální edice dresu je pro klub kreativní a smysluplný způsob, jak oslavit své dědictví a komunitu. Jedinečný design, který kombinuje ikonické barvy klubu se stylem inspirovaným graffiti, byl dobře přijat fanoušky a odráží odhodlání klubu podporovat umění a místní iniciativy. Dres ze speciální edice musí mít každý fanoušek West Ham United, který chce ukázat svou podporu klubu a jeho komunitě.


Ansichten 144
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen