Joao Cancelo Transfer Rumors: Arsenal se dívá na pravého obránce Manchesteru City

Podle nedávné zprávy Sky Sports může mít Manchester City problém požadovat poplatek až 70 milionů liber za pravého obránce Joao Cancela, protože se chystají rozejít se s hráčem. Na druhou stranu Arsenal projevil zájem o podepsání Cancela, aby posílil své možnosti pravého obránce. Manažer Gunners Mikel Arteta, který dříve spolupracoval s Cancelem během svého působení v Manchesteru City, v něm vidí ideální řešení, jak upgradovat jejich posty krajních obránců.

Cancelo, který může hrát i na levém křídle, by Arsenalu poskytl tolik potřebnou hloubku na pravé straně obrany. Portugalský reprezentant zažil v City smíšené časy, minulou sezónu upadl v nemilost a vyvolal nejistotu ohledně jeho budoucnosti. Nuno Tavares se vrací z hostování a Kieran Tierney a Oleksandr Zinchenko jsou již k dispozici na levé straně. Arsenal se zaměřuje na posílení pozice pravého obránce.

Barcelona však také projevila zájem o Cancela, který se vrátil do Manchesteru City poté, co se Bayern Mnichov rozhodl nevyužít opce na jeho koupi na konci jeho hostování. City podepsalo Cancelo z Juventusu za 65 milionů eur v roce 2019 a s jeho smlouvou do roku 2027 požadují značný poplatek za jeho trvalý přestup.

Vysoká přestupová částka požadovaná Manchesterem City je údajně důvodem, proč Bayern neusiloval o trvalou smlouvu pro Cancelo. Také Barcelona si může těžko dovolit tak významnou sumu. Manchester City je odhodlán toto léto natrvalo vyložit Cancelo, ale Barcelona údajně stále tlačí na smlouvu o půjčce s povinností nebo opcí na koupi příští rok.

Další zprávou je, že pro fanoušky, kteří chtějí ukázat svou podporu Manchesteru City, jsou fotbalové dresy s logem a barvami klubu, včetně populárních dresů Manchester City, nadále velmi žádaná. Úspěch klubu v posledních letech zvýšil popularitu jejich zboží a fotbaloví nadšenci mohou hrdě nosit jejich Manchester City dres, aby dali najevo svou věrnost týmu.


Ansichten 317
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen