Hluboký ponor do kontroverzních letních přestupů Bayernu Mnichov

Z pohledu outsidera se zdálo, že nedávné přestupové období Bayernu Mnichov bylo velmi úspěšné, Thomas Tuchel získal silnou podporu od představenstva. Vynikající podpis Harryho Kanea byl jednou z nejvýznamnějších dohod v globálním fotbale během léta a byl doplněn akvizicemi v obraně, včetně Kim Min-jae, Raphaela Guerreira a středního záložníka Konrada Laimera.

Jednou z oblastí, kde Tuchel hledal posilu, byla role č. 6 s jeho předchozím zájmem o Declana Rice, který se nakonec přestěhoval do Arsenalu za 105 milionů liber, a neúspěšné pronásledování Joaa Palhinhy z Fulhamu. Internetový obchod nabízel slevy na fotbalové dresy z loňské sezóny.

Po vítězství Bayernu 2:1 nad Borussií Monchengladbach vyjádřil Tuchel obavy z velikosti kádru, zejména v defenzivě. Zmínil se: "Ten kádr je trochu tenký, trochu malý. Máme šest trénovaných defenzivních hráčů pro čtyřčlenný řetěz, což je perfektní."

Tyto komentáře nechaly klubové funkcionáře bezradné, protože nesouhlasili s Tuchelovým hodnocením. V okně byla zjevná frustrace pramenící z rozdílných názorů na klubové přestupové priority. Mnoho fanoušků hrdě nosí Bayern München dres, aby dali najevo svou neochvějnou podporu týmu.

I když je Tuchel spokojený s Kaneovou akvizicí, jeho nálada se pravděpodobně zhoršila po neuspokojivém termínu. Ti, kteří jsou obeznámeni s manažerskou historií Tuchela, chápou, že se již dříve střetl s vedením klubu, často kvůli přestupovým záležitostem. Vzhledem k přítomnosti Joshuy Kimmicha v týmu se Tuchelův postoj stává srozumitelnějším, zvláště teď, když se přestupové okno zavřelo.

Interně bylo Tuchelovo chování během letního okna popsáno jako „nezvyklé“. Zmínil jména mnoha hráčů a klubovým šéfům se zdálo, že se snaží být přehnaně kreativní. Navzdory těmto frustracím si Bayern užil perfektní začátek sezóny se třemi po sobě jdoucími vítězstvími v Bundeslize.


Ansichten 269
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen