Richarlison otevírá informace o bojích mimo hřiště a plánech terapie

Richarlison, 26letý brazilský útočník hrající za Tottenham Hotspur, odhalil svůj záměr vyhledat psychologickou pomoc po svém návratu do klubu. Jeho rozhodnutí přichází po náročné zkušenosti z mezinárodních povinností s brazilským národním týmem. Během vítězství Brazílie 5:1 nad Bolívií byl Richarlison vystřídán a byl viditelně emotivní, později připisoval svou reakci osobním problémům, které ho ovlivňovaly mimo hřiště. Mnoho příznivců si upravuje své fotbalové dresy jmény a čísly svých oblíbených hráčů.

Fotbalista vyjádřil svou touhu řešit tyto osobní výzvy a posílit svou duševní sílu pomocí terapie. Richarlisonovy zápasy údajně pramení z problémů v jeho vnitřním kruhu přátel a spolupracovníků, zahrnujících zradu důvěry, která trvá už asi 18 měsíců. Zdá se, že situace eskalovala během příprav na mistrovství světa v Kataru. Právě v této době mu blízcí lidé poprvé doporučili vyhledat terapii kvůli významnému dopadu na jeho duševní pohodu. Kromě toho Richarlison čelil neúspěchům se zraněními bezprostředně po mistrovství světa, což znásobilo jeho potíže.

Od svého přestupu do Tottenhamu z Evertonu za tučných 60 milionů liber loni v létě zažil Richarlison těžký začátek své kariéry v klubu ze severního Londýna. S pouhými čtyřmi góly ve 40 zápasech za Spurs čelil kritice a tlaku, který ještě umocnil odchod hvězdného útočníka Harryho Kanea do Bayernu Mnichov na začátku léta. Klasické bílé a tmavě modré barvy Tottenham Hotspur dres jsou v Premier League okamžitě rozpoznatelné.

Protože se Richarlison snaží znovu vybudovat a získat zpět svou formu na hřišti i mimo něj, plánuje se po svém návratu do Anglie poradit s psychologem. Brazilský národní tým má stále před sebou kvalifikaci na mistrovství světa, v říjnu se odehrají zápasy proti Venezuele a Uruguayi, zatímco Tottenham, aktuálně druhý v Premier League, bude v nadcházejícím utkání hostit Sheffield United.


Ansichten 66
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen