Jude Bellingham znovu září jako Real Madrid překonává Union Berlin

Poslední úder po dechu Jude Bellinghama zajistil Realu Madrid dramatické vítězství proti nováčkovi Ligy mistrů Unionu Berlín na Santiago Bernabeu. Tento gól znamenal pro Bellinghama šestý v šesti zápasech za Los Blancos od jeho letního přestupu. Na přeplněném stadionu jste mohli zahlédnout fanoušky, kteří nosí upravená fotbalové dresy s jejich jmény a čísly na zádech.

V posledních okamžicích zápasu si střela Federica Valverdeho našla nepravděpodobnou cestu k Bellinghamu, jehož vyrovnaný závěr do prázdné branky zpečetil rozhodující výhru španělského giganta. Zdálo se, že zápas je předurčen k remíze, když Valverdeho úder odrazil dva hráče Union Berlín, než padl na Bellinghama, který pokračoval ve svém působivém skórování.

Toto vítězství udrželo perfektní 100% rekord Madridu v aktuální kampani a zajistilo mu šesté vítězství v řadě. Před výkopem se široce očekávalo, že Union Berlín, který bude debutovat v Lize mistrů, přijme defenzivní přístup, a to se do značné míry potvrdilo.

Navzdory příslibům od útočného dua Union, Sheralda Beckera a Kevina Behrense, to byl Madrid, kdo představoval v raných fázích větší hrozbu. Joselu během prvních pěti minut zachránil dvě hlavičky zblízka. Real Madrid dres jsou oblíbenou volbou mezi příznivci.

Carlo Ancelotti nasadil Jude Bellinghama do pokročilé role a bývalá hvězda Borussie Dortmund a Birminghamu City znovu zazářila a hrála klíčovou roli v kreativním úsilí Madridu. Ovládli řízení s 22 ranami oproti třem Union.

Ačkoli pro Joselua, Antonia Rüdigera a Rodryga přicházely a odcházely pozdní příležitosti, byl to Bellingham, kdo nakonec rozdrtil naděje Unionu Berlin na nešťastné vítězství. Navzdory snahám Luky Modriče, Antonia Rudigera a Rodryga, stejně jako kontroverznímu házenkářskému odvolání proti Danilho Doekhimu, se Bellinghamův pozdní gól opět ukázal jako rozhodující.


Ansichten 70
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen