Nárůst Liverpoolu ve druhém poločase rozdrtil pohnuté naděje Leicesteru

Liverpool si zajistil místo v dalším kole Carabao Cupu pozoruhodným vítězstvím 3:1 nad Leicesterem City na Anfieldu tuto středu. The Reds zorganizovali pozoruhodný comeback ve druhém poločase a překonali své počáteční manko. Fanoušci na Anfieldu hrdě nosili svá fotbalové dresy a projevovali neochvějnou podporu svému týmu.

Dominik Szoboszlai, který opět ukázal svou brilantnost, sehrál klíčovou roli v oživení Liverpoolu. Byl na hřišti jen pět minut, když předvedl úžasný zásah, který se odrazil pod břevnem Jakuba Stolarczyka, než našel síť. Bylo to vhodné zakončení dominantního domácího výkonu Liverpoolu.

Taktická rozhodnutí Jurgena Kloppa byla zpočátku zpochybňována, protože Kasey McAteer z Leicesteru prokázal působivou vyrovnanost a vstřelil branku pouhé tři minuty před zápasem a zajistil lídrům šampionátu vedení, které si přenesli do poločasu. Bylo to popáté v osmi zápasech, kdy Liverpool prohrával 1:0, přičemž podruhé se odehrál na samotném Anfieldu. Dav na Anfieldu byl červený, protože fanoušci hrdě nosili Liverpool dres.

Brzký gól Leicesteru se však ukázal být jejich jedinou trefou na branku, protože Liverpool se shromáždil s ohromujícími 29 gólovými pokusy, z nichž 10 bylo na cíl. Cody Gakpo, Dominik Szoboszlai a Diogo Jota přispěli zásadními góly, které zajistily Liverpoolu vítězství. Je pozoruhodné, že to byla čtvrtá výhra Liverpoolu 3:1 v řadě a šestý případ v této sezóně, kdy vstřelil tři góly v jediném zápase. I když v poločase prohrávali, výsledek se jen zřídka zdál nejistý.

Adaptace Nuneze na anglickou hru nadále slibovala, s významnými příspěvky v této sezóně. Na druhou stranu Szoboszlai od svého debutu proti Chelsea soustavně prokazuje svou třídu.


Ansichten 45
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen