From Spurs to Bayern: Kane's Pursuit of Silverware pokračuje

Harry Kane, který nedávno odešel z Tottenhamu Hotspur do Bayernu Mnichov, odhalil svůj trvalý zájem o svůj bývalý klub. Vyšlo najevo, že jeho odchod byl doprovázen klauzulí o zpětném odkupu, což znamená, že by ho Spurs mohli v budoucnu potenciálně přivést zpět. Tottenham Hotspur dres, zdobená ikonickým klubovým znakem, hrdě ukazují vaši věrnost týmu. Navzdory jeho odchodu a ztrátě hvězdného útočníka si Tottenham v Premier League pod vedením svého nového hlavního trenéra Ange Postecogloua vedl mimořádně dobře. V současné době vedou Premier League, což je pozice, která mnohé překvapila. Kane, který opustil Spurs při hledání stříbra, vyjádřil radost z úspěchu svého starého klubu.

Kaneovo působení v Tottenhamu bylo poznamenáno působivými statistikami, s 280 góly ve všech soutěžích a třemi oceněními Premier League Golden Boot. Jeho působení však klubu nepřineslo žádné velké trofeje, nejblíže se přiblížil v roce 2017 jako vicemistr Premier League a v roce 2019 jako vicemistr Ligy mistrů. S jeho odchodem byly obavy, že by Spurs mohli bojovat, ale překonali očekávání. Fotbalové dresy se vyvinula z hlediska designu a technologie a nabízí lepší pohodlí a výkon.

Mezitím se Harry Kane bez problémů adaptoval na život v Bundeslize s Bayernem Mnichov, když v pouhých deseti zápasech zaznamenal devět branek a pět asistencí. Je však pozoruhodné, že zatímco Kane září v Německu, Tottenham aktuálně vede Premier League, zatímco Bayern Mnichov je v Bundeslize na třetím místě.

Kaneův přestup do Bayernu Mnichov byl řízen jeho touhou zajistit si svou první velkou trofej, a pokud bude jeho silný start pokračovat, mohl by právě tohoto cíle dosáhnout. Přesto zůstává v těsném spojení s Tottenhamem a bedlivě sleduje jejich postup, pokud by se naskytla příležitost, je možná připraven vrátit se v budoucnu prostřednictvím klauzule o zpětném odkupu.


Ansichten 56
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen