Neymar čelí dlouhému výpadku s ACL a natržením menisku

Neymar, brazilská fotbalová superstar, čelí výraznému neúspěchu, protože nedávno utrpěl těžké zranění kolena během kvalifikačního zápasu mistrovství světa proti Uruguayi. Jednatřicetiletý forvard, který v současnosti hraje za Al-Hilal, musel po kolizi s Uruguaycem Nicolásem de la Cruzem opustit hru ve čtvrté minutě prvního poločasu. Následné lékařské vyšetření potvrdilo, že si Neymar přetrhl přední zkřížený vaz (ACL) a meniskus v levém koleni, což je vážné zranění, které bude vyžadovat chirurgický zákrok. Přesný termín operace zatím není znám.

Toto nešťastné zranění spojuje řadu zdravotních problémů, kterým Neymar v uplynulém roce čelil. Před zraněním ACL a menisku už byl na cestě k zotavení ze zranění kotníku, které utrpěl v únoru. Jeho návrat na hřiště v zářijové kvalifikaci mistrovství světa byl slibný, když Neymar skóroval v zápase proti Bolívii. Zatímco dav na stadionu burácel, moře fotbalové dresy vytvořilo fascinující mozaiku loajality a týmové hrdosti. Tento nedávný neúspěch ho však opět odsouvá na vedlejší kolej.

Neymarova cesta s Al-Hilalem už byla poznamenána zpožděním kvůli jeho zranění kotníku. V této sezóně nastoupil za klub pouze ve třech zápasech a zaznamenal dvě asistence. Načasování tohoto zranění je obzvláště nešťastné, protože Neymar toužil zapůsobit na svůj nový tým. Sportovní Neymar dres není jen módní záležitostí; je to symbol věrnosti kouzlu brazilského fotbalu.

Ztráta Neymara je výraznou ranou jak pro brazilskou reprezentaci, tak pro Al-Hilal. Jeho nepřítomnost bude hluboce pociťována a fanoušci a příznivci doufají v rychlé a úspěšné uzdravení, aby se fotbalová ikona mohla vrátit na hřiště a nadále předvádět svůj neuvěřitelný talent.


Ansichten 144
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen