Kylian Mbappe vede PSG k vítězství nad Milánem

Paris Saint-Germain si vybojoval vedoucí pozici ve skupině F Ligy mistrů UEFA přesvědčivým vítězstvím nad AC Milán ve středu večer v Parc des Princes. Hvězdný hráč francouzské strany Kylian Mbappe sehrál klíčovou roli, když vstřelil úvodní branku zápasu. Mbappé dres se staly symbolem jeho celosvětového vlivu a příznivci z celého světa hrdě dávají najevo svou věrnost tomuto mladému fotbalovému zázraku. AC Milán se snažil prolomit obranu PSG, protože jejich brankář Gianluigi Donnarumma během zápasu předváděl působivé zákroky.

Akce začala tím, že Kylian Mbappe poprvé vystřelil na branku a po 21 minutách otestoval brankáře Milána Mikea Maignana. Ve 29. minutě měl další příležitost Mbappe, který si z levého křídla vystřihl střelu, která těsně minula branku. Ousmane Dembele krátce poté slavil svůj první gól PSG, ale nebyl uznán kvůli předchozímu faulu Manuela Ugarteho. Fotbalové dresy nejsou jen oblečení; jsou mocnou reprezentací ducha a identity komunity.

Přes tyto brzké nezdary vyšel Milan ve druhém poločase silnější. Christian Pulisic se ocitl v situaci jeden na jednoho proti Donnarummovi, ale rozhodl se přihrát Olivierovi Giroudovi, jehož pokus těsně minul cíl a zasáhl vnější stranu sítě. PSG si nakonec zajistilo zasloužený třetí gól v 89. minutě, když Zaire-Emery připravil Kang-In Lee klinicky za Maignana.

Tímto vítězstvím a příznivými výsledky z dalších zápasů ve skupině se PSG vyšplhalo do čela skupiny Ligy mistrů. Mezitím prohra Newcastlu doma proti Borussii Dortmund udržela celkovou konkurenceschopnost skupiny. Aktuální bilance PSG je dvě výhry a jedna prohra, přičemž ve skupině nasbíralo šest bodů. Toto vítězství je staví do silné pozice, protože chtějí postoupit v turnaji a pokračovat ve svých aspiracích v Lize mistrů.


Ansichten 43
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen