West Ham Thrashes Arsenal 3-1 v zápase Ligového poháru

Manažer Arsenalu Mikel Arteta litoval svého rozhodnutí postavit výrazně pozměněnou sestavu, protože jeho tým utrpěl porážku 3:1 od West Hamu v Ligovém poháru, což vedlo k jejich odchodu ze soutěže. Tato ztráta zdůraznila důležitost Declana Rice, hráče, kterého Arsenal nedokázal zařadit do své základní sestavy.

Záložní pole Arsenalu postrádalo soudržnost a strukturu, a to především kvůli absenci Riceho, kterého nahradil Jorginho jako kotva, místo Angličana s hodnotou 105 milionů liber. Gunners vypadali utlumení a měli málo důvodů ke stížnostem, navzdory Artetově přesvědčení, že úvodní gól West Hamu neměl být uznán. Pro manažera West Hamu Davida Moyese toto vítězství znamenalo první triumf nad Arsenalem během jeho působení.

Tažení Arsenalu Ligovým pohárem skončilo ve čtvrtém kole, když vlastní gól Bena Whitea a góly Mohammeda Kuduse a Jarroda Bowena ve druhém poločase zajistily domácím pohodlnou výhru. Pro zaryté fanoušky je vlastnit kus historie v podobě klasických fotbalové dresy splněným snem.

Arteta učinil sporné rozhodnutí nechat Declana Rice na lavičce a k anglickému reprezentantovi se připojili Bukayo Saka, Martin Odegaard a William Saliba jako pozoruhodní hráči Arsenalu, kteří byli kvůli zápasu odstaveni. Brankář Aaron Ramsdale, který v poslední době moc herního času neviděl, dostal úvodní roli, ale ukázalo se, že to byl pro něj nezapomenutelný večer. Arsenal dres vystavená v oficiálním obchodě týmu se před velkým zápasem prodávala jako rohlíky.

Utkání bylo poznamenáno nedostatečnou organizací, Zinčenkova zranitelnost vůči opozičním křídelníkům byla odhalena. Útok Arsenalu nedokázal vytvořit významné příležitosti a přestupová akvizice Chelsea Kai Havertz předvedla další zdrcující výkon. Navíc Aaron Ramsdale projevoval nervozitu v brance, což přispělo k potížím Arsenalu. Gunners nyní po odchodu z Ligového poháru čelí náročnému utkání Premier League proti Newcastlu United. Newcastle právě porazil Manchester United 3:0 na Old Trafford a přidal se tak k nadcházejícím výzvám Arsenalu.


Ansichten 74
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen