Evropské neštěstí Manchesteru United pokračuje v ohromující porážce

Manchester United se ocitl na dně skupiny A Ligy mistrů poté, co podlehl třetí porážce ve čtyřech zápasech. Jejich cesta do osmifinále nyní závisí na vítězstvích proti Galatasaray v Istanbulu a Bayernu Mnichov na Old Trafford ve zbývajících zápasech. Vášniví příznivci na Old Trafford, oblečení ve svých ikonických červených fotbalové dresy, byli svědky zápasu plného dramatu a kontroverze.

Utkání nabralo dramatický spád, když Marcus Rashford dostal červenou kartu, což byla druhá v jeho kariéře. Hodnocení VAR ho shledalo vinným z hrubého faulu, když ve 42. minutě zřejmě šlápl na kotník Eliase Jelerta. V té době Manchester United prohrával 2:0 díky rychlému nabití Dána Rasmuse Hojlunda. Výzva zpočátku zůstala nepotrestána, ale rozhodčí Donatas Rumsas dostal pokyn, aby incident přezkoumal na monitoru na hřišti.

Erik ten Hag, manažer Manchesteru United, kritizoval dopad červené karty a tvrdil, že to změnilo průběh hry. Napadl také dva góly, které inkasovali před poločasem, přičemž tvrdil, že první byl ofsajd a že penalta za druhý byl velmi sporný. Uprostřed davu bylo vidět moře Manchester United dres, což je důkazem neochvějné podpory věrných klubu.

Návrat do Kodaně začal rychle, týmový gól dokončil Mohamed Elyounoussi pouhých 90 sekund poté, co United klesli na 10 mužů. Pozoruhodné fotbalové postavy jako Ian Wright, Paul Scholes a Owen Hargreaves vyjádřily svůj nesouhlas s rozhodnutím o červené kartě, což naznačuje, že k nepříznivému výsledku vedlo nedostatečné pochopení hry.

Tato prohra přispívá k problémům Manchester United v této sezóně, když nyní prohrál 9 ze 17 zápasů ve všech soutěžích. Je to také poprvé, co prohráli zápas evropské soutěže, když vedli o více branek, předtím za podobných okolností vyhráli 78krát a dvakrát remizovali. Cesta před Manchesterem United v Lize mistrů vypadá náročná, protože si musí zajistit kritická vítězství, aby postoupil v turnaji.


Ansichten 64
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen