Xavi ve Win Over Almeria kritizuje Lackluster Barcelony

Hlavní trenér FC Barcelona Xavi Hernandez vyjádřil silnou nespokojenost s výkonem svého týmu během domácího vítězství 3:2 nad Almerií v La Lize. Přestože se Barcelona zpočátku ujala vedení 1:0 proti Almerii ohrožené sestupem, v poločase se ocitla nerozhodně, naštěstí nezůstala pozadu. Navzdory problémům na hřišti jejich fotbalové dresy zdobená ikonickými barvami Blaugrana stále přitahovala pozornost i během napjatých situací. Vítězství 3:2 nad Almerií. Kapitán Sergi Roberto nakonec zajistil vítězství pozdním ortézou.

Xavi při kritice svého týmu nešetřil slovy a označil zobrazení v první polovině za „nepřijatelné“. Vyzdvihl defenzivní výpadky, které umožnily Almerii dvakrát vyrovnat skóre. Trenér, viditelně nespokojený, zdůrazňoval, že takové výkony nelze tolerovat a během poločasu přenesl na hráče své zklamání.

Zatímco Barcelona si dokázala zajistit tři body, Xavi vyjádřil znepokojení nad celkovým duchem týmu a zaznamenal nedostatek agresivity a soustředění ve srovnání s předchozí sezónou. Poukázal na opakující se chyby týmu a promarněné příležitosti, což je trend, který připisoval výkonům z minulého měsíce.

Úvodním gólem Raphinhy se Barcelona dostala do počátečního vedení, ale Almeria, která ještě v této sezóně nevyhrála zápas La Ligy, před poločasem vyrovnala. Domácí fanoušci dávali najevo svou nespokojenost pískáním v poločase, což Xavi pochopil a uznal podprůměrný výkon týmu.

Při pohledu do budoucna čelí Barcelona výzvám v La Lize a Copa del Rey, přičemž Xavi zdůrazňuje potřebu lepšího rytmu a intenzity. Zatímco tým čelí nadcházejícím výzvám v La Lize a Copa del Rey, věrní fanoušci v Barcelona dres doufají v oživení formy. Trenérovo přímé hodnocení naznačuje naléhavou potřebu, aby tým znovu objevil ducha a odhodlání, které charakterizovaly jejich předchozí úspěšné kampaně.


Ansichten 204
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen