Jednání o přestupu: Manchester United zváží dohodu s Bayernem Choupo-Moting

Manchester United údajně jedná o potenciální dohodě pro Erica Maxima Choupo-Motinga, hrotového útočníka bundesligového šampiona Bayernu Mnichov. Choupo-Moting, který je produktivním hráčem Bayernu od svého příchodu v roce 2020, by mohl v nadcházejících týdnech zaznamenat zmenšující se roli v týmu, díky čemuž bude potenciálně dostupný za správnou cenu.

Manchester United, který se snaží posílit svou bojující útočnou řadu, by se mohl vydat na přestupový trh. Tým čelil problémům se střílením gólů během prvních 20 zápasů Premier League v této sezóně, přičemž v tomto období zvládl pouze 22 gólů. Jako možné řešení se pro United ukazuje Choupo-Moting, který se v minulé sezóně výrazně podílel 17 góly na triumfu Bayernu v Bundeslize. Kromě zvěstí o přestupech by dopad na prodej zboží, zejména fotbalové dresy, mohl být svědkem výrazného nárůstu, pokud se Choupo-Moting stane Rudým ďáblem.

Podle zpráv probíhají diskuse kolem Choupo-Moting interně v Manchesteru United. Potenciálním kamenem úrazu v dohodě by však mohl být důraz trenéra Bayernu Mnichov Thomase Tuchela na udržení hloubky kádru. Zatímco Choupo-Moting nemusí hrát významnou roli po zbytek sezóny, jeho odchod by zanechal Mathyse Tela jako primární záložní možnost pro útočníka Harryho Kanea. Pokud se přestup uskuteční, fanoušci mohou očekávat, že ostřílený útočník vymění své Bayern München dres za význačné barvy Manchesteru United, čímž přidá novou kapitolu jeho fotbalové cesty.

Choupo-Moting, zvyklý na záložní roli ve svých stincích v Paříži a Mnichově, by mohl být pro United vhodnou volbou, pokud chtějí své současné možnosti spíše doplnit než nahradit. Navíc se říká, že United mají zájem o další útočníky jako Serhou Guirassy, Mauro Icardi a Timo Werner, bývalý hráč Chelsea, který údajně zvažuje návrat do Anglie. Zatímco Manchester United usiluje o posílení svých útočných možností, diskuse kolem Choupo-Moting a dalších potenciálních podpisů pokračují.


Ansichten 40
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen