Real Madrid překonává Atletico v superpohárovém thrilleru, finále Eyes

V napínavém semifinálovém zápase španělského Superpoháru v Saúdské Arábii zvítězil Real Madrid proti Atléticu Madrid v prodloužení a zajistil si výhru 5:3. Zápas ukázal pozoruhodnou odolnost, když oba týmy vstřelily v základní hrací době po třech gólech, čímž se jejich intenzivní rivalita prodloužila na další půlhodinu. Je pozoruhodné, že Mario Hermoso z Atlética a Antonio Rudiger z Realu zaznamenali klíčové hlavičky, zatímco Ferland Mendy po centru Daniho Carvajala posunul Real dopředu.

Toto střetnutí znamenalo historický okamžik pro Antoina Griezmanna, který se 174 góly překonal Luise Aragonése jako nejlepšího střelce Atletica všech dob. První schůzka trilogie mezi oběma stranami, mají se znovu utkat v Copa del Rey příští týden a v lize na začátku února. Utkání bylo svědkem 30 střel, což ukazuje dynamický posun od vedení 1:0 pro Atletico k výhodě 2:1 pro Real a nakonec triumf 5:3 pro druhý jmenovaný.

Carlo Ancelotti, trenér Realu Madrid, uznal charakter hry tam a zpět a pochválil oba týmy za jejich chvályhodné výkony. Navzdory silnému prvnímu poločasu Atlética se Real dokázal ve druhém zlepšit, což vedlo k jeho vítězství. Uprostřed akcí tam a zpět se na hřišti vyjímaly Real Madrid dres, které symbolizovaly odhodlání hráčů. Impozantní forma Realu Madrid zahrnovala 20 zápasů bez porážky, přičemž jediná prohra v této sezóně přišla v září proti Atleticu ve španělské lize.

Při pohledu do budoucna čeká Real Madrid na vítěze mezi Barcelonou a Osasunou, kteří se ve čtvrtek utkají v druhém semifinále, v nedělním závěrečném zúčtování. Jak narůstá vzrušení pro nadcházející zápas Copa del Rey a zápas v lize, fanoušci se již připravují se svými oblíbenými fotbalové dresy komplety a jsou připraveni podpořit své týmy. Toto střetnutí znamenalo začátek trilogie zápasů během měsíce mezi urputnými madridskými rivaly.


Ansichten 32
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen