Manchester City převládá 3-1 nad Burnley v Haaland's Return

Po 56denní absenci kvůli zranění nohy, které utrpěl v prosinci, se Erling Haaland vrátil k dlouho očekávanému návratu do Manchesteru City po vítězství 3:1 nad Burnley. Jeho portrét, který nastoupil v 71. minutě pro Kevina De Bruyna, znamenal pro útočníka významný okamžik a setkal se s vřelým přijetím publika Etihad Stadium. Mezi mořem modrobílých Fotbalové dresy s vlastním potiskem přinesla Haalandova přítomnost na hřišti na Etihad Stadium pocit vzrušení a očekávání.

Během Haalandovy nepřítomnosti si Manchester City udržel svou dynamiku v různých soutěžích, včetně vítězství nad Urawa Red Diamonds a Fluminense o titul FIFA Club World Cup. Navzdory tomu, že chyběl Haaland 10 zápasů, City zůstalo impozantní, vyhrálo devět a jeden remizovalo ve všech soutěžích.

Julian Alvarez, slavící své 24. narozeniny, ukradl pozornost reflektorů a vstřelil druhý a třetí gól City a zajistil si vítězství nad Burnley. De Bruyne ve svém prvním startu od návratu po zranění poskytl chytrou asistenci u druhého gólu Alvareze, čímž vyzdvihl hloubku City a útočnou sílu.

Před střetem v Burnley vyjádřil Pep Guardiola důvěru v Haalandovu připravenost vrátit se do akce v roce 2024. Norský útočník se kvůli omezenému zapojení do zápasu dotkl míče pouze osmkrát a zaregistroval dvě střely, i když při obou pokusech minul cíl. Nicméně Haalandova přítomnost poskytuje Guardiolovi další možnosti, protože City vstupuje do klíčové fáze sezóny. Dostupnost Haaland dres ve stáncích se zbožím na stadionu Etihad umožnila fanouškům připomenout si jeho návrat do akce.

Přestože vítězství posunulo City nad Arsenal na druhé místo v tabulce Premier League, stále zaostává za vedoucím Liverpoolem o pět bodů. Přesvědčivé vítězství Liverpoolu 4:1 nad Chelsea dále upevnilo jeho pozici v čele tabulky a připravilo půdu pro strhující boj o titul v následujících měsících.


Ansichten 83
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen