Úder o titul pro Liverpool: Alisson byl vyloučen z klíčových zápasů

Trenér Liverpoolu Jurgen Klopp vyjádřil své obavy z rostoucího seznamu zranění, který sužuje jeho tým, přičemž mezi posledními oběťmi jsou brankář Alisson a křídelník Diogo Jota. Klopp prozradil, že se očekává, že oba hráči budou mimo hru na delší dobu. Absence Alissona v nedávném zápase proti Brentfordu kvůli zranění stehenní šlachy vedla k tomu, že Caoimhin Kelleher nastoupil jako jeho náhrada pro nadcházející zápasy, včetně zápasu s Lutonem a blížícího se finále Carabao Cupu proti Chelsea.

Krize zranění se prohloubila přidáním Joty a Curtise Jonesových do ošetřovny. Jotovo zranění spolu s Jonesovou nemocí znásobují již tak náročnou situaci Liverpoolu. Alissonova počáteční diagnóza naznačovala potenciální návrat v týdnech, na rozdíl od Joty a Jonese, jejichž doba zotavení se mohla protáhnout na měsíce. Zatímco Alisson a Jota mohou zůstat stranou, duch Liverpoolu žije dál prostřednictvím ikonických červených Fotbalové komplety, které zdobí fanoušky po celém světě.

Klopp prozradil, že klub stále vyhodnocuje rozsah Alissonova zranění, zatímco trenér brazilského národního týmu Dorival Junior potvrdil brankářovu nedostupnost pro nadcházející mezinárodní zápasy. Tento neúspěch by mohl výrazně ovlivnit aspirace Liverpoolu na titul, protože se očekává, že Alisson vynechá klíčové zápasy proti Lutonu, Nottinghamu Forest, Manchesteru City a Evertonu. Vzhledem k tomu, že Liverpool čelí nedostatku dostupných hráčů, musí Klopp pečlivě vybírat jména, která obsadí ikonická Liverpool dres pro nadcházející zápasy.

Navzdory aktualizacím týkajícím se zranění Klopp o stavu Mohameda Salaha mlčel, což podnítilo spekulace o forvardově kondici po zprávách z Egypta, které naznačovaly možné zhoršení zranění hamstringu, které utrpěl během mistrovství světa. Celkově se Liverpool potýká s narůstající krizí zranění, klíčoví hráči jako Alisson a Jota jsou odsunuti na vedlejší kolej, což představuje významnou výzvu pro jejich nadcházející zápasy a ambice na titul.


Ansichten 27
Aktie
Kommentar
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Sie können auch mögen